понеділок, 14 листопада 2016 р.

Прекрасний світ художнього мистецтва

             Важко, живучи у звичайному містечку ,часто відвідувати виставки художніх полотен. Просто митці пензля не часто відвідують Заліщики! Але нашому класові поталанило: нас запросили на виставку чортківського художника М. Бойчука. Презентація робіт проходила у районному краєзнавчому музеї. Для уроків художньої культури отримана інформація стане в пригоді.

Художник провів з учнями розмову про історію майже кожної роботи. Часу на запитання не вистачило, але ми зрозуміли одне- наша місцевість багата талановитими людьми.

четвер, 29 вересня 2016 р.


На подвірї гамірно, лунають українські пісні, пройти без запрошень купити щось неможливо. Отакий він, щорічний ярмарок- розпродаж "Дари осені". Гімназисти продають яблука, груші, виноград "усіх мастей", тобто сортів, домашню випічку, кавуни, декоративні гарбузи і багато всячини. Так гамірно у нас буває рідко, але на те він і ярмарок....дуже схожий на описаний Гоголем Сорочинський. Гуде, вирує, вабить, пропонує... Наш клас пропонував покупцям мед, теж непогано. Дещо вторгували. Усе віддали на благодійність. Купляй і твори добро! Оце девіз! На світлинах, зроблених класним керівником, початок ярмарку. Приходьте на наступний рік, не пожалкуєте!


неділя, 10 квітня 2016 р.

Пожежники вирішили познайомити гімназистів зі своїм обладнанням та особливістю професії

                             Оце так дивина!!!!!!!

Біля гімназії зупинилася пожежна машина, з неї вилазять пожежники, біля них збирається гурт гімназистів, з непідробним інтересом слухають цікаву інформацію про те,як викликати у разі потреби пожежну бригаду. Дивина!!!

          А новенькі засоби для гасіння..., та приміряти захисний шолом і плащ пожежника мріє кожен хлопець. Отож і вирішили рятівники розповісти про нелегку роботу, адже займаються вони ще й іншими рятувальними роботами. Мої однокласники пороззявляли роти, а ті, кому дозволили приміряти спецодяг, були просто на сьомому небі від щастя...
Такі просвітницькі заходи не новина для гімназії, але визнайте, що це цікаво? Є що розповісти друзям і батькам.                      З повагою до шанувальників блогу 4- Б  Сенишин Арсен.

неділя, 14 лютого 2016 р.

  Дорогі однокласники !!!!!!!

Вітаю усіх з Днем св. Валентина!

Бажаю щирої симпатії, теплих обіймів і мрій. Знайте, що валентинки зберігаються у кожній душі. Нехай ваші душі вщерть будуть заповнені валентинками!

Літописець 4- б Березовська Анна.