понеділок, 18 січня 2016 р.

Раджу почитати на канікулах!!!!!

Щоб не тратити вільний час, раджу прочитати книгу Петра Сороки "Маленькі секрети щастя і успіху". Тут ви знайдете роздуми цікавої людини, письменника, викладача Тернопільського педуніверситету. Книга, побудована на життєвій правді, буде настільною для широкого читацького загалу. Форма викладу- роздуми- оповідання. Прочитайте, не пошкодуєте!


середа, 13 січня 2016 р.

Новорічні вітання від учнів 4-б класу

У переддень Нового року наші учні (представники класу) вирішували, як краще привітати гімназійну родину з прийдешніми зимовими святами... Питання не з легких, адже останніми роками це перетворюється на справжні змагання. Але результат один- позитивний настрій у присутніх, щира посмішка, доброзичливість. Отож ми вирішили привітати традиційно: сучасними віншуваннями і хорошою англійською піснею різдвяного характеру. Ви уявляєте? Нас сприняли досить позитивно, навіть майбутні випускники, семикласники, підтанцьовували нашій юній співачці Березовській Анні. Ми отримали чимало свіжих вражень, зрозуміли, що святкова атмосфера створюється нами самими. Бажаємо й Вам радості! Святкуйте Василія та Водохреща!

вівторок, 5 січня 2016 р.

Вітаю учнів 4- б з новорічними святами і Різдвом!

Родивсь Христос, родивсь Спаситель, йому хвалу сьогодні й честь складає кожен небожитель і вірний Богу люд увесь! Ми також співаймо від серця всього Христос народився! Славімо його!   Бажаю Вам і батькам смачної куті, достатку і мирного життя!