неділя, 1 жовтня 2017 р.


                               Усі на ярмарок!!!!

          28 вересня у Заліщицькій гімназії пройшло весело й корисно. Ви спитаєте, а що ж таке? Просто щорічно ми проводимо ярмарок- розпродаж "ОСІННІЙ ВЕРНІСАЖ". Найприємнішим є той факт, що усі виторгувані кошти будуть використані для благодійних цілей. Кожен клас, та що там,- кожен учень може долучитися до допомоги тим, хто потребує.
          Атмосфера нагадувала описаний Гоголем ярмарок у Сорочинцях: гамір, дитячий сміх, жвава торгівля. Наш 6- Б клас вторгував теж пристойну суму. Але найголовнішою є відчуття взаємодопомоги для спільної корисної праці....
         
                                                          Учениця 6- Б Березовська Анна

неділя, 10 вересня 2017 р.

       Ось і продзвенів перший дзвоник 2017 навчального року, ми знову зібралися класною родиною, щоб привітати одне одного, поділитися враженнями про чудесні літні канікули.... А далі- час навчання. Хочу побажати однокласникам з 6 - Б успіхів, звершення усіх мрій та сподівань! Хай оберігає вас Господь! Нас у класі небагато, але ми дружна родина... Корисними справами спробуємо довести це.                                                                                                                      Староста 6 - Б  Гірний Микола

" ПАЛІТРА ОСЕНІ"

субота, 3 червня 2017 р.

В унів 5- Б перший екзамен....

                    Перший екзамен- завжди хвилююча і відповідальна мить!!!!!!!
Нещодавно учні 5- Б разом з однолітками із паралельних класів складали перший іспит.
Відкривав першу екзаменаційну "сесію" диктант з рідної мови. Відверто кажучи, скласти цей іспит дуже важливо, адже в майбутньому житті грамотність людини є показником її всесторонньої обізнаності, начитаності, послідовності у думках. Багато було в дітей хвилювань перед екзаменом, а ще більше хвилювалися, очікуючи на результати. Іспи
т складено, попереду інші. Хай щастить Вам, дорогі діти!

понеділок, 10 квітня 2017 р.

        Прибирання учнями території молодіжного парку- щорічна акція на підтримку чистого довкілля. Учні 5-б класу цьогоріч працювали особливо сумлінно. Робота на свіжому повітрі завжди не втомлює, а
надає життєвої енергії...Коли парк носить назву молодіжного, то й прибирати у ньому повинна молодь.

Тетяна Галай. Учениця 5- б

четвер, 9 березня 2017 р.

Шануй безсмертне слово Кобзаря!

        Україна вшановує великого й славного сина  Тараса Шевченка. Молодь щоразу переконується у пророчих словах поезії нашого генія, яка звучить завжди актуально, не дозволяє збайдужіти душам українців... Маленький куточок на згадку про Тараса створено й у нашому класі. Впродовж березневих днів ми ще не раз згадаємо поезії "Кобзаря", читатимемо їх напам.ять, причащатимемося з невмирущого джерела його слова.      Літописець 5- Б Валюк ОксанаРезультат пошуку зображень за запитом "шевченко заповіт"

понеділок, 13 лютого 2017 р.

            Існують певні правила користування Інтернетом. Ось деякі з них:

  • Перш за все, потрібно поговорити зі своїми батьками, щоб дізнатися про правила користування Інтернетом, включаючи те, «куди я можу заходити, що я можу робити, коли я можу виходити в онлайн і як довго я можу перебувати в онлайні».
  • Ніколи не надавайте персональну інформацію, таку як свою домашню адресу, телефонний номер, номери кредитних карток, назву та місцезнаходження школи без дозволу своїх батьків.
  • Завжди негайно повідомляйте своїх батьків, якщо я бачу або отримую повідомлення, які примушують вас почувати себе некомфортно або занепокоєно.
  • Ніколи не погоджуйтеся зустрітися особисто з кимось, з ким ви познайомилися в онлайні, без дозволу своїх батьків.
  • Ніколи не відправляйте свої фотографії або фотографії членів своєї сім’ї іншим особам по Інтернету або поштою, не проконсультувавшись попередньо із своїми батьками.
  • Ніколи не надавайте нікому (навіть своїм друзям) свої паролі в Інтернеті, окрім своїх батьків.
  • Добре поводьтеся в мережі та не робіть нічого, щоб могло образити або роздратувати інших людей, не робіть того, що є незаконним.
  • Ніколи не користуйтеся в Інтернеті тим, що коштує грошей, не спитавши перед тим дозволу своїх батьків.
  • Добре поводьтеся в Інтернеті та не робіть нічого, щоб могло образити або роздратувати інших людей, не робіть того, що є незаконним. Не заходьте на аморальні сайти і не порушуйте без згоди батьків ці правила і тоді ви зможете почувати себе у Всесвітній павутині впевнено та безпечно.
Як ви засвоїли правила безпечної поведінки в Мережі можна перевірити, відповівши на питання Результат пошуку зображень за запитом "правила безпечного користування інтернетом"

субота, 7 січня 2017 р.

Веселого Різдва, щастя й любові в новому році!

Результат пошуку зображень за запитом "різдвяні картинки"        Шановні друзі гімназисти! Скільки хвилюючих моментів переживає кожен з нас, очікуючи новорічних та різдвяних свят. Дивного немає нічого, адже це можливість зустрітися з давніми друзями, поспілкуватися в родинному колі, побажати усім добра, достатку, здорового організму, успішного навчання і ще багато чого. А ще канікули стають можливістю будувати плани на майбутнє, робити пвдсумки минулого і просто радіти зимовій порі, зі снігом чи без вона. Отож щиро вітаємо друзів та педагогів з Різдвом!, Новим роком! Усіх благ Вам, миру нашій Україні та її захисникам! Христос народився ! Славімо Його!

                                                                                                      Літописець 5б класу Макух Юлія