середа, 30 грудня 2020 р.

Перші успіхи

   Нещодавно відбулося урочисте дійство: привітання дирекцією гімназії переможців конкурсу- захисту робіт МАН. Серед нагороджених учнів наш однокласник, учень 2б класу Бойчук Валентин. Вітаємо, Валентин!!!! Це початок, а далі- невтомна праця!!! 

Новорічні вітання- запорука хорошого настрою на весь рік!!!

   Напередодні Нового року і Різдва Христового учні 2б класу Заліщицької державної гімназії влаштували справжній концерт на якому демонстрували свої таланти до танцю, вокалу, гри на фортепіано і щирих віншувань. Діти ще раз довели, що навіть в умовах пандемії можна піднести настрій оточуючим і собі, працювати злагоджено і креативно!!!
   Отож з Новим роком і Різдвом усіх!!! 

середа, 9 грудня 2020 р.

Підтримуємо челендж "Сімейна руханка" Для участі в заході потрібно зняти відео, де ви з батьками займаєтеся руханкою, або одним з видів спорту. Вперед...!!! 

вівторок, 8 грудня 2020 р.

Замість ялинки різдвяний букет!

Учні нашого класу активно розпочали роботу над передсвятковими композиціями з природного матеріалу. Відверто скажу, що жодне дерево не постраждало, учні підходили до роботи, орієнтуючись на вимоги конкурсу. Креативність властива кожному учаснику. Маємо надію, що журі об'єктивно оцінить роботи учнів 2б.