четвер, 19 травня 2022 р.

День вишиванки

       І знову думаємо про головне: ми-українці, а отже нація з особливим, історично вистражданим менталітет. У наших душах вогонь завзяття, у серцях віра й надія, а любов так схожа до кольорів наших вишиванок....Учні 3-б класу вшановують батьківські заповіти у День вишиванки. 

неділя, 1 травня 2022 р.

В рамках проєкту "ЕКО-ШКОЛА"

    Впродовж дистанційного навчання учні 3- Б класу продовжували роботу в проєкті "ЕКО-ШКОЛА", хоча довелося обирати зручні форми заходів і механізми їх реалізації.
     Учениця Гонтар Софія взяла участь у щорічному фотоконкурсі від українсько- турецького центру "Сяйво". Світлини гімназистки супроводжуються дописом, який заохочує уважно і шанобливо ставитися до природи рідного краю, знати місця цінних видів рослинендемніків.Учні класу разом з іншими гімназистами долучилися до акції підтримки живого куточка в Заліщицькій державній гімназії у рамках Дня спонтанного вияву доброти. Допомога була особливо доречною, адже живі створіння потребують щоденного догляду. Організовано фото виставку "Дністер судноплавний" з метою знайомства гімназистів і педагогів з історичним минулим річки, окраси Заліщанщини. Максим Джумага, учень 4-б, староста гуртка "Юні акваріумісти, погодився доглядати за папуга ми особисто.