вівторок, 24 жовтня 2023 р.





 Цікава подія....!!!!!

Сьогодні учень класу Бойчук Валентин долучився до закладки перших дерев парку,який буде на масиві "Сонячний".

Враження гімназист передав однокласникам.

День писемності й української мови

Сьогодні з учнями 5- Б класу зустрілися у присутності директора О.Д.Войчишин,щоб обговорити питання історії книгодрукування в Україні. В рамках Дня писемності й мови важливо отримати інформацію про книгу, друковану українською, оскільки вона є невичерпним джерелом знань і засобом популяризації мистецтва слова....Зустріч не остання, наступний етап- радіодиктант єдності!

неділя, 15 жовтня 2023 р.

Давайте поговоримо про ваше харчуванн

   Розмову почали з питання користі вживання спецій у здоровому харчуванні. Діти, як виявилося,не лише добре орієнтуються в світі спецій, а й готові відстоювати свої уподобання у їх вживанні. Цікава розмова, яка поступово перейшла в бурхливу дискусію.Отож...

     Впродовж тижня, який пройшов під меседжем "Здорове харчування" учні 5-б класу ділилися здавалося б звичною інформацією про свій сніданок, харчування загалом, що є особливо важливим на сьогодні. Окремі діти не просто проаналізували свій раціон, а й дали інформацію до роздумів іншим, тим,хто зловживає вуличною їжею...

  Загалом, такий формат обговорення сподобався усім....Додані фото це підтверджують! Діти ділилися своїм баченням здорової їжі...,а також залюбки сфотографували свій сніданок.



Звичайно, нав'язувати певний раціон харчування ми не в силі,але конкретні висновки зробити можна.Отож, учні класу поза закладом освіти надають перевагу здоровому харчуванню, більшість харчуються вдома, їжа корисна і збалансована. Окремі дотримуються вказівок дієтологів, або лікарів. Загалом діти знають потребу в здоровій їжі і дотримуються правил харчування.