вівторок, 24 березня 2020 р.

                                                         До уваги учнів 1-б !!!!!

                       

Результат пошуку зображень за запитом поведінка дітей під час карантину коронавірус Увага! Карантин! Як поводитись під час епідемії


Правила поведінки для учнів під час карантину у зв’язку з епідемією грипу:1. Намагайся не ходити в гості, не відвідувати громадських місць.2. Частіше перебувай на свіжому повітрі.3. Оберігай себе від переохолодження.4. Частіше провітрюй кімнату.5. Частіше мий руки з милом.6. Щоденно їж свіжі овочі (часник, цибулю) й фрукти — вітаміни посилюють захисні сили організму.7.Під час епідемії грипу носити захисну маску.


Що таке новий коронавірус?
Коронавіруси – це велика родина респіраторних вірусів, що можуть спричиняти захворювання: від звичайної застуди до тяжкого гострого респіраторного синдрому.
Новий штам коронавірусу може викликати тяжку форму пневмонії. Перебіг хвороби залежить від імунітету людини. Більшість людей, які померли внаслідок зараження вірусом, мали проблеми зі здоров’ям. Серед померлих багато людей літнього віку з хронічними захворюваннями.
Діапазон вираженості симптомів: деякі люди мають легкі симптоми, інші — тяжко хворіють. Це ускладнює встановлення справжньої кількості заражених та швидкості передачі вірусу від людини до людини.
Найпоширеніши симптомами є головний біль, кашель, лихоманка та утруднення дихання, в деяких випадках – діарея або кон’юнктивіт. Інкубаційний період триває від 2 днів до 2 тижнів.Результат пошуку зображень за запитом поведінка дітей під час карантину

Немає коментарів:

Дописати коментар